Nový portál znamyterapeut.cz

2. 11. 2015

Vítejte na největším oficiálním portálu alternativní medicíny, který si vzal za cíl strukturovat nepřeberné množství odvětví alternativní medicíny a různých terapeutických až ezoterických metod. Tento portál, společně s Vámi, má kritickým pohledem vnést světlo do této chaotické a jen těžko prostupné změti až zázračných preparátů, přístrojů a metod. Klademe si za cíl rozumně provádět hledající ve světě zdraví a osobního růstu, kteří by měli stát pevně nohama na zemi a nenechat ze sebe mámit horentní sumy za předražené a mnohdy nefungující preparáty, či metody.

Nový portál znamyterapeut.cz

Jedním z hlavních cílů a myšlenkou portálu je docílit stavu, kdy alternativní medicína bude respektovanou oblastí celé společnosti a synergicky působit spolu s klasickou medicínou na celkově lepší životní klima na naší planetě. Tyto dva zatím odlišné světy mají společný cíl a k jeho dosažení je nutné mít tyto dva světy propojené, tak jako je to v běžném životě, v přírodě - muž a žena. Jeden bez druhého nemůže přežít.

Posviťme si na pseudo-učitele, samozvané léčitele a mnohdy šarlatány, kteří pod rouškou beránka svádí hledající do jámy lvové a zastiňují tak světlo pravé přírodní a celostní medicíny. Nenechávejme pokřivovat mnoha tisíciletou tradici pravého spojení člověka s přírodou! Respektujme naprosto nepostradatelnou úlohu moderní vědecké medicíny a podpořme alternativní medicínu, aby plnila svoji úlohu tam, kde je silná a zároveň bezpečná!

Objektivně hodnoťte a zveřejňujte poctivé průvodce, kteří staví na opravdových morálních hodnotách a jsou v souladu s přírodními a vesmírnými zákony, ale ke škodě nás všech nebývají právě tito "mistři" většinou tolik vidět ani slyšet.

Vy nám na této společné cestě můžete významně pomoci, vyzýváme Vás proto všechny k vzájemné spolupráci na tomto projektu, který můžete svými zkušenostmi obohatit a dát tak signál pro ostatní hledající na své cestě za harmonií a osobním růstem.

S ÚCTOU TÝM ZNAMYTERAPEUT.CZ


Zaujal vás článek?    




  Zpět na seznam článků
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací Rozumím