5 věcí jak vyčistit vaši sexuální auru

14. 12. 2017

Existuje tolik různých energetických aspektů lidské duše, mysli a těla, které jsou pro nás v podstatě dost nepřehledné. Tím, že akceptujete své energetické a metafyzické protějšky, můžete plně ovládnout svou realitu a vyživovat svou duši! Pak naleznete místo, kde potkáte skutečné štěstí, spokojenost a naplnění. Musíte se postarat o svoji energii a celkovou auru!

5 věcí jak vyčistit vaši sexuální auru

Pokud necháte svou auru sklouznout do negativní sféry, můžete ztratit svůj pocit sebe sama, čímž se stanete depresivní, úzkostliví a neustále unaveni. Ale nebojte se, postarat se o svoji auru není tak těžké. Vyžaduje to jen trochu vědomého pročištění.

Lidská aura je pole světelného záření, které nás obklopuje a překračuje naše fyzické tělo. Je velmi úzce spjata s elektromagnetickým polem a slouží jako vizuální měřítko našich duševních a fyzických stavů. Jen prostá přítomnost negativní osoby může ovlivnit naši auru! Negativita se může chovat jako virus, infikovat vaši duši a vnímání. Máme dokonce tzv. sexuální auru, která je hluboce ovlivněna sexuálním spojením s jinými energickými bytostmi.

Být sexuálně aktivní s jakoukoli osobou může být pro naši sexuální auru dobré a nebo špatné. Takové sblížení s pozitivní osobou může způsobit sdílení pozitivní energie a podporu dobrého zdraví naší sexuální aury. Ale naopak je také pravda, že negativní lidé mohou potlačit naše štěstí a pozitivitu. Když máme sex s jinými lidmi, sdílíme s nimi energii všech lidí, se kterými jsme spali dříve a to může způsobit rychlý příliv zmatených emocí, pocitů a energie. Je to velmi chaotická sexuální energie a je důležité umět ji vyčistit!

Pokud si myslíte, že byste potřebovali vyčistit vaši sexuální auru ze všech energetických vlivů z minulosti, tak na to jdete správně. Ale nebojte se, je to velmi snadné a osvobozující a nejde o žádné odháčkování :). Zde přinášíme návod!

1. Straňte se negativních jednotlivců

Mít sex je mnohem více než jen reprodukce a obavy s přenosných nemocí. Je důležité si zachovat svoje zdraví a klid tím, že se budete držet pryč od negativních jedinců a zejména s nimi nemějte sex. Nenavazujte intimní vztahy s negativními lidmi, protože ve vás zanechávají tučné stopy své negativity, které mohou jít extrémně obtížně odstranit!

2. Meditujte

Meditace má obrovské množství pozitivních vlivů, jak fyzických, mentálních i duchovních. Meditováním na vaší sexuální auru můžete vyčistit negativní vlastnosti, které ve vás zanechali vaši partneři. Umožňuje procítit negativní emoce, vidět na ně a vyřešit si je! Zavřete oči, zaměřte se na vaše dýchání a představte si sexuální auru, která se zbavuje negativity. Je to tak osvobozující a užitečné!

3. Buďte v kontaktu s emocemi

Poměrně často se naše sexuální aura může projevovat negativně ve formě nepříjemných emocí, otevřených ran a jizev, které zanechaly dřívější milenci. Tím, že vnímáte svoje emoce a dovolíte si je procítit, se jich můžete pak i efektivně zbavit. Překonáte tak emoce, které přinesli ti, kteří nás sexuálně a emocionálně využili.

4. Léčte se a pokračujte dál

Musíte se uzdravit, abyste se úplně zbavili negativních dopadů svých minulých milenců nebo sexuálních partnerů. Musíte se vyrovnat s minulostí, i když to není zrovna příjemné. Zaměřte se na své emoce a pocity a překontrolujte je. Tohle je cesta ke zničení závadných programů, které jste získali od partnerů, kteří vás mohli zneužívat.

5. Odřízněte éterické šňůry

Musíte odřezat éterické šňůry, které vás poutají k dřívějším partnerům, aby vaše sebeúcta mohla vzkvétat bez vnějšího vlivu partnerů, kteří si vás nikdy nezasloužili. Musíte odřezat šňůru energického pouta k jiné osobě. Pak se zbavíte pokřivené a zmanipulované sebehodnoty, spokojenosti nebo sebelásky. Zavolejte své duchovní průvodce, své strážné anděly, aby vám pomohli odříznout energetickou šňůru a vy tak se mohli navždy zbavit špatné energie z vaší aury! Osvoboďte se!

Zdroj: awarenessact.com


Zaujal vás článek?    


Související metody




  Zpět na seznam článků

Názory a hodnocení

Nikdo nehodnotil, buď první, kdo se podělí o své zkušenosti!


velmi dobré


dobré


neutrální


slabé


velmi slabé


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací Rozumím